ابقای اعضای هیأت رئیسه شورای نگهبان برای یک سال آینده / جنتی برای یک سال دیگر دبیر شورا شد وزیر اطلاعات: امکانات اطلاعاتی و امنیتی را بسیج کردیم / در جنگ ۱۲ روزه ۷ میلیون گزارش مردمی داشتیم عضو سابق کمیسیون امنیت ملی: خاتمی یا نبویان برای دشمن هیچ فرقی ندارد سفیر ایران در مسکو: پزشکیان برنامه‌ای برای سفر به روسیه ندارد تاکید پزشکیان بر ضرورت رفع اشکالات امنیتی آشکار شده در جنگ ۱۲ روزه اعلام آمار دقیق شهدا و مجروحان جنگ ۱۲ روزه از سوی سخنگوی دولت سرلشکر حاتمی، فرمانده کل ارتش: نقشه‌های شوم دشمن با خون پاک شهدا خنثی شد/ دشمنان شکست بزرگی خوردند رهبر انقلاب در دیدار مسئولان عالی قوه قضائیه: یقه جنایتکار نباید رها شود / مسئولان باید با قوت و روحیه کامل به کار خود ادامه دهند بیانیه مجلس: باید برای مذاکره پیش شرط گذاشت آخرین قیمت‌ها در بازار تجاری/ دلار توافقی کاهش یافت اعلام وصول طرح مقابله با نفوذ سرویس‌های اطلاعاتی و نهاد‌های بیگانه دیدار وزیر دفاع با خانواده سپهبد شهید محمد باقری آخرین ساعات زندگی سردار حاجی زاده پیش از شهادت چگونه گذشت؟ ادارات این استان فردا چهارشنبه دورکار شدند جزئیات گزارش وزیر کشور درباره جنگ اخیر: ناامنی داخلی نداشتیم

استان بم تشکیل می‌شود؟

اخیراً ۳۵ نماینده مجلس با تدوین طرحی خواستار تشکیل یک استان جدید شده اند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۴۰ - ۰۶ مهر ۱۴۰۰ - 2021 September 28
کد خبر: ۱۰۳۷۵۲

به گزارش راهبرد معاصر؛  اخیراً 35 نماینده مجلس با تدوین طرحی خواستار تشکیل یک استان جدید شده اند که این طرح پس از اعلام وصول از سوی هیئت رئیسه مجلس برای بررسی بیشتر به کمیسیون تخصصی پارلمان ارجاع داده است.

 

متن این طرح به شرح زیر است:

مقدمه (دلایل توجیهی):

استان کرمان با یازده درصد وسعت کشور به عنوان پهناورترین استان و از نظر جمعیت رتبه نهم را دارد فاصله بین شمالی ترین نقطه استان با جنوبی ترین، قریب 800کیلو متر است .این مسافت و وجود شهرستانهای زیاد عملا سرکشی استاندار و مدیران کل را برای بررسی مسائل و مشکلات همه شهرستانهای استان را ناتوان و نا ممکن ساخته است و این امر موجب عقب ماندگی اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی و نتیجتا موجب خسارات آشکاری به مردم شهرستانهای شرق استان شامل بم- ریگان- فهرج و نرماشیر و دوازده شهر و قریب هفتصد روستا وآبادی گردیده است که آثار عقب ماندگی و توسعه نا متوازن در این شهرستانها به روشنی مشهود است.

 

شهرستانهایی با سرمایه های فراون ولی محرومیت های ناشی از ضعف شدید اعمال مدیریت مضافا آنکه بُعد مسافت و خطرات جاده ای و هزینه های تردد و بوروکراسی های اداری و رفت و آمدهای پی در پی جهت اخذ مجوزها، انگیزه سرمایه گذاران را جهت سرمایه گذاری کاهش می دهد و تردد برای حل مشکلات بعد از سرمایه گذاری مزید بر علت گردیده است چنانچه مدیریت های کلان به خوبی انجام می شد این اندازه عقب ماندگی و محرومیت وجود نداشت براین اساس چهار شهرستان شرقی استان کرمان(بم- ریگان- فهرج ونرماشیر)با گویش و فرهنگ مشترک، منابع در آمدی واقتصادمشابه در انواع محصولات دامداری وکشاورزی بخصوص خرمای مضافتی بم که قریب بیست هزار بهره بردار و تولید سالانه قریب دویست هزار تن، یکی از مناطق مهم تولید خرمای کشور محسوب می شوند اضافه بر همه اینها ،وجود کم آبی و خشکسالی های پی در پی ، مدیریت متمرکز در این شهرستانها برای جلوگیری از خسارتهای بیشتر به مردم و سرمایه های ملی و اعمال مدیریت شایسته جهت محرومیت زدایی،ضروری می نماید. لذا طرح تفکیک چهار شهرستان شرقی استان کرمان و ایجاد استان بم به مرکزیت شهرستان بم ارائه می گردد 3 لازم به ذکر است متاسفانه از منشا معلوم و نا معلوم، کش مکش ها وحساسیت هایی بعضا بی مبنا بین مردم شهرستانهای شرقی و جنوبی در موضوع استان شدن هر یک از این دو سرزمین ایجاد گردیده که اتحاد این شهرستانها را تحت عنوان یک استان، سخت و غیر ممکن نموده است.

 

عنوان طرح: طرح تشکیل استان بم

ماده واحده: شهرستانهای شرق استان کرمان شامل بم - ریگان - فهرج و نرماشیر از استان کرمان تفکیک و تحت عنوان استان بم به مرکزیت شهرستان بم تشکیل می شود.

 

تبصره: با انتزاع شهرستانهای فوق، کارکنان سازمانی، وسایل و تجهیزات و بودجه و اعتبارات مربوط، به تناسب جمعیت و وسعت و وضعیت جغرافیایی، از محل تجهیرات و امکانات فعلی استان کسر و به استان جدید اضافه می گردد. هیاتی به ریاست معاون اول رئیس جمهور و عضویت وزرای کشور و امور اقتصادی و دارایی و روسای سازمان های برنامه و بودجه و اداری و استخدامی کشور، مسئول اجرای مفاد این تبصره می باشند.

ارسال نظر
آخرین اخبار